ЧЕСТИТА 2020 ГОДИНА!

Пожелавам ви това да бъде една година изпълнена с топлина и уют, заобиколена от любимите ви хора. Бъдете още по- успешни, обичани и ценете хубавите моменти – емоции, защото те са навсякъде около нас!
За много от нас началото на годината е край за нещо старо и начало на нови мигове, амбиции и изживявания. 

Целта, която си направих беше да бъда по- отговорна и да се науча да управлявам финансите в по- успешен план, защото както казва татко:“ Ти мила моя, и твоите „широки“ пръсти ще са ти голям проблем един ден“. Ха-ха. Наистина в днешно време, успеха се равнява на това до колко можем да определяме и организираме времето и финансите си, така че да имаме време за всичко. Споделям тези неща, защото за мен са важни, а мисля, че за да водим един спокоен начин на живот ще е нужно да познаваме и организираме времето си, за да имаме контрол над нещата. Успеем ли да го направим ние ще бъдем винаги една стъпка напред! 

НОВА ГОДИНА НОВО НАЧАЛО!

Точно преди няколко години новото начало за мен и моята изтощена коса беше факт. Аз винаги мечтаех да имам дълга и здрава коса, а не коса, която се къса от корена и дължината на косъма се разделя на 3. Всичко това беше благодарение на ежедневното изправяне на косата, употребата на нискокачествени продукти, а всъщност струващи не малко и най- вече неумението да полагам правилните грижи за нея. Можете ли да си представите, какво чудо беше? 

Е, днес години по- късно съм горда притежателка на здрава, неподозиращо(тогава),силно къдрава коса.

Тази статия, прекрасни читатели, я пиша наистина с огромен хъс и амбиция, заради промените, които всяка една от вас може да постигне. 

И приказки от сорта „ами аз имам къдрава коса , ама искам права или обратното“, ще бъдат само спомен, останал в миналото. 

Също голям враг за косата е следната ситуация: „Косата ми се омазнява много често, не мога да я понасям и затова я мия всеки ден.“ Средно миенето на косата отнема поне 20 минути, заедно с цялото тяло, което се равнява на 10:30 часа за един месец (УАУ). Статиска, която направих спонтанно, но замисляйки се това са 10 часа, които можем да отдадем на любимите си хора или занимания. 

Така че любими мои, запретнете ръкави и ви каня в моят свят на красотата. 

Ако косата ви е много суха и искате мигновено да я съживите отидете тук

Ако косата ви се омазнява често отидете тук 

Ако имате нужда от едно дълбоко подхранване, кликнете тук и вижте програмата за един месец тук ще намерте това, което ви трябва!